Soţia tânărului a povestit că lui nu îi place salata, motiv pentru care atunci când şi-a comandat burger prin Uber Eats a selectat opţiunea "fără salată".

Fără să-şi dea seama, a şters şi celelalte ingrediente, singurul rămas fiind ketchup-ul.

Femeia şi-a fotografiat soţul, care părea vizibil dezamăgit atunci când şi-a desfăcut comanda.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); "Soţul meu a comandat McDonald's de pe Uber Eats.

A debifat toate opţiunile care conţineau salată, fiindcă nu îi place, fără să îşi dea seama că a debifat şi pâinea şi puiul...", a povestit femeia.

Dar acest lucru înseamnă că el a plătit un chicken burger la preţul total, iar în realitate a primit doar ketchup. "Deci acesta este burgerul de pui pentru care a plătit 3 lire sterline plus 4 lire sterline livrarea", a adăugat tânăra.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Reacţiile internauţilor Postarea ei de pe Facebook a primit peste 8.000 de like-uri şi 1.600 de comentarii. "Mi-a făcut ziua", a scris un internaut.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); }); "Sunt mai şocat de faptul că ei chiar au trimis această comandă.

Ei ştiau cu siguranţă că a fost o greşeală, dar au vrut să râdă de el", a mai spus un internaut.

Sursa: RomaniaTV