"Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea.

E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.

Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă.

Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace.

Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile.

Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut', a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Raluca Pastramă, prima postare pe Instagram după anunţul divorţului.

Ce le-a arătat fanilor soţia lui Pepe Totodată, Adriana Bahmuțeanu este de părare că Pepe s-ar fi implicat mult prea repede într-o nouă relație, la scurt timp după divorțul de Oana Zăvoranu.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Ce avere au de împărţit Pepe şi Raluca.

Cei doi deţin afaceri de sute de mii de euro "Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana.

A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins.

Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie.

Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții, și apoi să intre într-o nouă relație serioasă.

Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final.

Oricum, este de apreciat felul în care au ales să se despartă: fără scandaluri, fără reproșuri, fără procese...

O înțelegere la notar, fără să vorbească despre motivele divorțului, oricare ar fi acestea.

Până la urmă, asta ține de intimitatea lor și e bine că n-au vorbit public despre asta", a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Sursa: RomaniaTV