Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi, a oferit primele declarații despre situația cu care se confruntă în prezent!

Focoasa șatenă susține că este totul este bine în momentul de față, semn că situația este sub control și că nu au intervenit și alte probleme. "Da, sunt bine!

Mulțumesc", a declarat Daria pentru Antena Stars.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Alex Bodi, REŢINUT de DIICOT Craiova.

Ce spune avocatul fostului soţ al Biancăi Drăguşanu Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Bianca Drăguşanu, reacţie neaşteptată după ce Alex Bodi a fost săltat mascaţi: "Îmi pare rău pentru el" Miercuri dimineaţa, procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea, într-o cauză ce vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane şi proxenetism.

Una din percheziţii a avut loc la locuinţa lui Alex Bodi, după care acesta a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV