Conform datelor publicate pe roaep.ro, au fost centralizate toate cele 166 secții de vot.

Prin urmare, Clotilde Armand a obţinut 40,95% din voturi, iar Dan Tudorache a strâns 39,82%.

Diferența dintre cei doi este de 1.007 voturi.

Citeşte şi: De ce nu vrea Clotilde Armand renumărarea voturilor: "Nu e necesară, e dificil.

E victoria noastră!" googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei l-a acuzat pe Dan Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor.

Clotilde Armand a susţinut într-o serie de filmuleţe că în sediul Primăriei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate.

Astăzi, Clotilde Armand, a declarat că nu este necesară renumărarea voturilor, deoarece există deja procese verbale semnate de toţi reprezentanții partidelor.

Acesta a menţionat că matematica va învinge, iar persoanele care contabilizează voturile vor cunoaşte clar cine este sau va fi primarul Sectorului 1.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); "Este victoria noastră și nu ne lăsăm furați și nici intimidați.

Aceste gesturi de intimidare sunt de la oameni disperați...

I-am prins cu mâna în sac, e o anchetă în curs.

Va trebui să înțelegem care era procesul la care se gândea primarul de la PSD care a pierdut alegerile, totul e extrem de...

Acest om care a fost prins cu procesele verbale, care de fapt era din PSD...

Acest du-te-vino între etajul 1 și etajul 2.

La 1 este Biroul electoral de sector, la etajul 2 este Direcția de Salubritate a primăriei, iar oamenii se duceau de la un etaj la celălalt cu procese verbale.  

Sursa: RomaniaTV