Știind că este însărcinată, acesta i-a adus în dar o imensă negresă.

Sau brownie, nu știm exact răspunsul la această dilemă veche încă din primul sezon „Chefi la cuțite”! „De dimineață am ajuns la platou și colegul și prietenul meu, Cătălin Scărlătescu, mi-a pregătit o surpriză dulce!

Dar ce e, negresă sau brownie?!”, a dezvăluit Gina Pistol, în InstaStory-ul făcut de Cătălin Scărlătescu, pe pagina sa de Instagram.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Citește și: Cum arată Gina Pistol în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Iubita lui Smiley a ieşit la cumpărături pentru casă (FOTO) Cine va prezenta alături de Gina Pistol emisiunea Chefi la cuţite  Gina Pistol nu va mai fi singură, îl va avea alături pe Speak, care o va ajuta să modereze show-ul culinar. "Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător', a spus Speak.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă. "Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise.

Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări', a mai declarat Speak.

Sursa: RomaniaTV