Se pare, însă, că îngerii nu au fost foarte cooperanţi, pentru că Donald Trump nu a reuşit să-l depăşească pe Joe Biden. Însă incantaţia a făcut înconjurul internetului, iar acum a venit rândul remixului realizat de DJ iMarkkeyz să-l facă.

DJ-ul a compilat o serie de imagini în care apar dansând diverşi tineri, femei bătrâne, Michael Jackson, Jim Carrey şi Donald Trump însuşi. În plus, acesta din urmă face grimasele devenite de-acum celebre.  În timpul unei rugăciuni cu incantaţie, Paula White-Cain a făcut următoarea afirmaţie: "Aud un sunet de victorie.

Domnul spune că este gata.

Pentru că aud victorie, victorie, victorie în toate colţurile Raiului. Vin aici în numele lui Iisus forţe angelice", a afirmat ea, într-o incanţie în care a vizat "grupările demonice care încearcă să-i fure alegerile lui Trump".  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Here it is!

Add it to your Apple Music here https://t.co/h7ruTJBiMt #Victory @iMarkkeyz pic.twitter.com/ue2Wgxwa7m — Dj Suede the Remix god (@Remixgodsuede) November 6, 2020

Sursa: RomaniaTV