Recent, a fost întrebat de fani vizavi de fosta lui soţie şi a avut numai cuvinte de laudă şi apreciere la adresa.

ei. „Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.

Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă", a spus el, în mesajul despre divorț.

Citeşte şi: Replici acide despre Lidia Buble, după mesajul lui Cornel Ilie de la Vunk. "A mai stricat o familie cu doi copii" Artistul a fost provocat să spună ce îi place cel mai mult la o femeie: „În primul rând, să aibă încredere în ea însăși.

Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva".

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Legat de colaborarea sa cu Lidia Buble, artistul a mărturisit că nu se aştepta ca videoclipul să aibă un impact atât de mare asupra publicului, însă nu poate decât să îl bucure. „Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă.

Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună', a mărturisit cântărețul.

Sursa: RomaniaTV