Femeia mărturiseşte că ea şi fiica ei sunt sănătoase, iar Eliza o surprinde extrem de plăcut cu rezultatele la şcoala online, pe care o urmează acum toţi copiii. „Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă.  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur.

Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu pentru Fanatik.

Citeşte: Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a împlinit 14 ANI.

Cum arată acum şi ce ştie despre tatăl ei FOTO googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Adriana Iliescu, mama la 66 de ani Adriana Iliescu a fosta profesoară universitară de limba română și autoare a mai multor cărți.

Femeia a șocat pe toată lumea atunci când a rămas însărcinată la o vârstă înaintată.  La 66 de ani aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul ginecolog Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie 2006, a născut-o pe Eliza la maternitatea Giulești În prezent, Adriana Iliescu și fiica ei în vârstă de 15 ani, trăiesc modest într-un apartament cu două camere situat în Drumul Taberei.  Veniturile lunare nu depășesc 2500 de lei, însă asta nu le împiedică pe cele două să se bucure de timpul pe care îl mai au de petrecut împreună.

Sursa: RomaniaTV