"Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri...

Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele.

Adio, Duțu!", a scris Vlad Rădescu în postarea de pe Facebook.

Citește și: Actorul Jean Paler, mărturii şocante din spital: Ne încuiau ca pe câini.

Un puşcăriaş o duce mai bine googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Vladimir Găitan s-a născut pe 2 februarie 1947 la Suceava.

Actorul a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Celebrul actor suferea de cancer limfatic de mai bine de 30 de ani.

Acesta făcea transfuzii de sânge și citostatice la spitalul Fundeni, dar avea și o schemă de tratament medicamentos pe care trebuie să o respecte cu sfințenie.    ”Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic.

Sper să mai trag de mine câțiva ani.

Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei.

Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel.

Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi”, declara Vladimir Găitan anul trecut.  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });  

Sursa: RomaniaTV