Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, marţi, transferul jucătorului Adrian Stoian, care a semnat un contract valabil pentru un an cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu gruparea patronată de Gheorghe Hagi. "M-a convins faptul că anul trecut mă antrenasem o perioadă de timp cu echipa, dar şi profesionalismul care este aici.

Tot ceea ce a făcut Viitorul în anii ăştia m-a făcut să mă alătur acestei echipe.

Viitorul a avut un început mai lent, dar e normal, pentru că trebuie să înţelegem ideile noului antrenor, însă, văzând grupul, cred că va fi un sezon foarte productiv pentru noi.

Nici calendarul nu a ajutat foarte mult.

Eu momentan îmi propun să evoluez cât mai bine, apoi vom vedea, dacă echipa va merge bine, şi pe plan personal va fi OK", a declarat Stoian. În vârstă de 29 de ani, Adrian Stoian evoluează ca mijlocaş şi are o carieră de peste 10 ani în fotbalul italian, unde a disputat peste 250 de partide, dintre care 95 în Serie A.

Format la Şcoala de Fotbal "Gheorghe Popescu", Stoian a evoluat în carieră pentru echipele AS Roma, Pescara, Bari, Genoa, Chievo Verona, Crotone, FCSB şi ultima oară pentru Livorno.

Adrian Stoian are şi două selecţii la naţionala României.

AGERPRES/(V, AS - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)   Sursa foto: www.

fcviitorul.ro