Concedierea lui Johnny Depp are loc la câteva săptămâni, după ce o instanţă din Marea Britanie a luat o decizie împotriva actorului.

E vorba despre un proces în care starul de la Hollywood contesta un titlu de tabloid în care era acuzat că și-a bătut fosta soție.Cu toate acestea, Depp și-a anunțat fanii că va contesta decizia justiției britanice, pe care o consideră "suprarealistă", notează Digi24.Până atunci, actorul a anunţat vineri că se retrage din franciza "Fantastic Beasts".

Depp a explicat că studioul de film Warner Bros i-a cerut să renunţe la rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); "Respect decizia şi am fost de acord cu această cerere", a precizat celebrul actor, într-o postare pe Instagram.       View this post on Instagram A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) onNov 6, 2020 at 8:15am PST Motivul pentru care Johnny Depp a dat în judecată tabloidul "The Sun" Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, devenit celebru graţie unor roluri interpretate într-o serie de filme de mare succes, precum "Edward Scissorhands" ("Edward Mâini-de-foarfece") şi cele din franciza "Pirates of the Caribbean" ("Piraţii din Caraibe"), a dat în judecată News Group Newspapers, editorul tabloidului The Sun, şi pe unul dintre jurnaliştii acestuia, Dan Wootton, pentru un articol din 2018 în care se afirma că actorul a fost violent cu cea de-a doua soţie a lui, actriţa Amber Heard, în vârstă de 34 de ani.

Johnny Depp a pierdut procesul cu The Sun.

Starul de la Hollywood rămâne un "bătăuş de soţie" La începutul săptămânii, starul hollywoodian a pierdut procesul intentat tabloidului britanic The Sun pentru un articol care era numit „bătăuş de soţie”.  Un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate în cotidian erau „substanţial adevărate”.

Tabloidul criticase totodată distribuirea lui Johnny Depp în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”, scrie Agerpres.În cadrul unor audieri organizate timp de trei săptămâni la Curtea Supremă din Londra în luna iulie, judecătorul Andrew Nicol a ascultat mărturiile depuse în instanţă de Johnny Depp şi de Amber Heard despre căsnicia lor turbulentă, presupuse infidelităţi, stilul de viaţă hedonist şi lupta actorului american cu dependenţa de alcool şi de droguri, dar şi despre disputele lor marcate de accese de furie.

Cei doi foşti soţi s-au acuzat reciproc de comiterea unor acte de violenţă conjugală. "Accept ipoteza conform căreia pârâţii au demonstrat că textele publicate de ei erau substanţial adevărate", a precizat judecătorul Andrew Nicol în sentinţa sa, care ar putea avea un impact major asupra reputaţiei şi viitoarei cariere artistice a actorului Johnny Depp. "Ca urmare, această cauză este respinsă", a adăugat judecătorul britanic.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Johnny Depp se transforma în "monstru" după ce consuma droguri şi alcool Amber Heard a dezvăluit în instanţă că Johnny Depp se transforma într-un alter ego gelos, căruia îi spunea "monstrul", după ce consuma droguri şi alcool.

Ea a detaliat 14 incidente extrem de violente în timpul cărora, potrivit afirmaţiilor sale, Johnny Depp a sugrumat-o, a lovit-o cu pumnul, a lovit-o cu palma, a lovit-o cu capul şi a strangulat-o.Johnny Depp a declarat în instanţă că nu a fost niciodată violent faţă de fosta lui soţie, că aceasta a minţit public şi că ea l-a agresat fizic în numeroase ocazii.

Starul american a dezvăluit şi că şi-a pierdut vârful unui deget după ce Amber Heard l-a lovit cu o sticlă de votcă în timpul unei dispute violente în Australia.

Sursa: RomaniaTV