Singurul motiv pentru care a renunţat, momentan, la verighetă este protejarea împotriva coronavirusului. Îi este frică să nu se lipească virusul de metal. ”Si iata cum se vuieste că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget!

Pai nu divortez eu?

Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă!

Că altă treabă nu am!

Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.

La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are!

Doamne, mare ți-e gradina!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget?

Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?

Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti!

Cand voi divorta, vă sun eu pe fix!

Momentan suntem îndrăgostiți.

Lulea!!!!!!”, a scris soția lui Ștefan Bănică pe reţelele de socializare.

Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a spus că Ştefan Bănică Jr.

este agresiv: "Este foarte greu, foarte complicat" googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Lavinia Pîrva şi-a pus SILICOANE Lavinia Pîrva a stat o perioadă departe de showbiz, pentru creșterea copilului său și al lui Ștefan Bănică, dar acum, pentru a-și recăpăta complet încrederea în sine, a recurs la bisturiul medicului estetician.

Vedeta a slăbit considerabil, apoi a recurs și la medicul estetician.

Vedeta și-a făcut o mărire de buze şi și-a pus și silicoane.

Soția lui Ștefan Bănică a făcut și un anunț referitor la intervențiile estetice la care aceasta ar fi recurs pe contul ei de Instagram.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); }); "În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!

Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!

Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!

Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!", a scris Lavinia Pârva.

Sursa: RomaniaTV