"Domnul Iohannis, domnul Orban şi nu în ultimul rând domnul Raed Arafat, oamenii care vor bine ţării.

Dacă e să închideţi pieţele, un an de zile, nu 30, că e puţin.

Lasaţi-ne să murim de foame.

Mai băgaţi stare de urgenţă încă şapte, opt luni de zile şi să nu vă gândiţi la oamenii simpli, oamenii de rând, care nu au ce mânca.

Da, sunt oameni în România care nu au ce mânca. Şi pe voi nu vă interesează, pentru bine vostru faceţi să fie bine.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Coronavirus există!

Dacă nu vom ieşi în stradă, fac apel la toţi românii noştri din România, o să fim vai de capul nostru.

Haideţi, fraţilor, să facem ceva, să ne unim cu toţii şi să ieşim în stradă", a spus Sorin Copilul de Aur într-un video pe TikTok. @copiludeaurofficial Dacă o sa mai continuam sa stam în casa o sa ajungem bine!

A promis iohanis Arafat și Orban! #foryoupage #foryou #viral ♬ sunet original - COPILUL DE AUR Pieţele se închid, dar mall-urile rămân deschise.

Explicaţia lui Raed Arafat Secretarul de stat Raed Arafat a explicat în cadrul unei conferințe de presă de ce este necesară impunerea unor noi restricții în România. Șeful DSU a precizat că toate măsurile au fost luate în baza unor studii.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Raed Arafat a fost întrebat de ce mall-urile rămân deschise, iar piețele vor fi închise.

Conform acestuia, în mall-uri cetățenii pot folosi carduri bancare, în timp ce în piață situația este diferită. ”Dacă intrăm în această discuţie nu terminăm astăzi.

La pieţe e altfel, te duci, vrei să cumperi, nu se foloseşte cardul.

E mai aglomerat” , a declarat Raed Arafat.

Sursa: RomaniaTV