Potrivit imaginilor Cancan.ro, la cei 40 de ani ai săi, Răzvan Simion trăiește a doua tinerețe și nu ezită să-și răsfețe noua iubită.   googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Echipați corespunzător, de pandemie, atunci când au intrat în local, cei doi au păstrat distanța fizică.

La ieşire din restaurant, Răzvan Simion și iubita lui au ieșit ținându-se de mână.

Prezentatorul TV a ținut-o chiar strâns pe brunetă până când au ajuns în apropierea mașinii.

Motivul pentru care s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion: "Suferea foarte tare când făcea asta" Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion, s-a logodit Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a logodit cu un bărbat pe care-l cunoaște de foarte mulți ani.

Femeia este în culmea fericirii, postând în mediul online imagini cu inelul primit!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Diana s-a mutat la Timișoara, acolo unde s-a reîntâlnit cu un vechi prieten, Radu Bița, om de afaceri.

Cei doi au luat decizia de a merge pe același drum la scurt timp după ce femeia a divorțat de prezentatorul de la Antena 1.

Acum câteva zile, Diana a fost cerută în căsătorie şi a acceptat! "Da este o lume", a scris fosta soție a lui Răzvan Simion în dreptul imaginilor de pe contul de Facebook, unde apare alături de iubitul ei cu zâmbetul pe buze.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); }); Diana Simion a arătat cum arată inelul de logodnă primit de la partenerul de viață cu care a început o relație amoroasă în urmă cu câțiva ani.

Sursa: RomaniaTV