Sorin Mihailovici a fost invitat la Look Sport LIVE pentru un interviu în cadrul emisiunii moderate de Geanina Iacob.

Stabilit în Canada, de aproape douăzeci de ani, acesta a fost invitat să povestească despre viața sa și proiectele sale actuale.

Radu Banciu îl desfiinţează pe Liviu Dragnea. "Un nimeni absolut! Ăsta conducea România, bă!" Radu Banciu a intervenit telefonic, în direct, pe finalul emisiunii și, în stilu-i caracteristic a lansat o mulțime de insulte și jigniri la adresa fostului său coleg de breaslă.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); "Unul dintre regretele mele este că l-am cunoscut ca jurnalist pe Sorin Mihailovici.

Nu mi-a lăsat o impresie bună nici mie, nici colegilor mei.

Dar nu zic că ce face acum nu e de calitate.

Asta ne demonstrează ce ne zicea nouă un profesor la facultate, anume că poți să fi prost cu meseria ta, dar la un moment dat să existe o cotitură a destinului care să întoarcă favorabil lucrurile.

Poate că așa s-a întâmplat în cazul lui.

Era un jurnalist mediocru, nu a demonstrat nimic.

Nu e o jignire, asta cred eu.

Nu fac pe ipocritul", a spus Radu Banciu.

Radu Banciu, avertisment după decizia autorităţilor de a începe şcoala. "Va fi o debandadă fără precedent" Sorin Mihailovici nu l-a întrerupt pe prezentatorul TV și l-a lăsat să-și încheie atacurile insultătoare.

A ținut, totuși, să aibă ultimul cuvânt și să-i dea o replică fostului său coleg, pe cât de scurtă, pe atât de clarificatoare: "Un dobitoc!".

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV