Laura Vicol a făcut publice informații cutremurătoare, chiar dacă a trecut foarte mult timp de la accidentul înfiorător în care designerul și-a pierdut viața.

Răzvan Ciobanu nu a murit pe data de 29 aprilie așa cum a apărut în presă, ci acesta s-a stins din viață chiar de Paște, pe 28 aprilie!

Descoperire BOMBĂ despre Răzvan Ciobanu.

Secretul său a ieşit la iveală abia acum! "El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23:00.

Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață.

A murit la ora 22:55, exact distanța parcursă între...

El s-a dus glonț spre moarte", a spus Laura Vicol la "Xtra Night Show".

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Potrivit speculațiilor, Răzvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral înainte de a intra cu mașina pe câmp.

Decesul celebrului creator de modă a venit în urma rănilor suferite în timpul accidentului.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu, mesaj cutremurător pe Facebook: "Trebuie să plecăm.

Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă" "A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit.

Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre...

deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis.

El era deja mort", a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); "A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el.

Așa a fost strivit", a mai precizat Laura Vicol.

Sursa: RomaniaTV