"Uitați ce înseamnă neatenția la volan!!

O fata a lovit cinci mașini parcate dintr-o data, inclusiv pe a mea!

Din fericire, nu a pățit nimic fata ! ........

atenția ............", a scris manelistul pe pagina lui de Facebook.

Petrecere cu manelişti, oprită de Poliţie în Bucureşti.

Adrian Minune şi Tzancă Uraganul, între invitaţi Tzanca Uraganul a părăsit-o pe Lambada Cunoscut în în lumea cântărților de manele drept Tzancă Uraganul  s-a însurat cu femeia care ceruse un ordin de protecție împotriva lui.

Pentru ea, manelistul și-ar fi părăsit fosta soție cu care are o fetiță.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Tzanca Uraganul a părăsit-o pe Lambada, fosta lui soție și și-a unit destinele cu solista Mădălina Miu.

Cu toate că manelistul părea să fie un bărbat fericit alături de cea care i-a dăruit și o fetiță, lucrurile au luat o altă turnură după cee a căzut în mrejele brunetei Mădălina.  Manelistul a cunoscut-o pe Mădălina și s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Ulterior, cei doi au decis să-și unească destinele.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Într-o postare recentă, făcută pe conturile de socializare manelistul și Mădălina poartă aceeași verighetă. În aprilie 2019, Mădălina Miu a cerut un ordin de protecție împotriva lui Tzancă Uraganul.Câteva zile mai târziu, însă, interpreta și-a retras cerea.

Bruneta le-ar fi spus oamenilor legii că că agresiunea ar fi fost de fapt „un accident”.

Sursa: RomaniaTV